El Centre Ginecològic Llatjós avui: Dexeus Dona


previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

A Dexeus Dona volem estar encara més a prop de les nostres pacients. Per això tenim el centre Dexeus Dona al Centre Ginecològic Llatjós, a Manresa.

Dexeus Dona ha adquirit part del Centre Ginecològic Llatjós, incrementant la prestació de serveis mèdics que hi ha en aquesta regió:
  • Atendre parts, especialment en casos considerats d'alt risc.
  • Dur a terme intervencions quirúrgiques ginecològiques complexes i cirurgies oncològiques.
  • Realitzar tractaments de reproducció assistida: edat avançada de la dona, avortaments de repetició previs, problemes d'infertilitat sense causa coneguda, tractaments anteriors sense èxit, dones sense parella masculina, patologies associades com ara l'endometriosi, etc.
En tots els casos, les pacients es monitoritzen a Manresa, i les intervencions es duen a terme a les instal·lacions del centre Dexeus Dona a Barcelona, ​​situat al complex de l'Hospital Universitari Dexeus, que disposa d'una unitat de neonatologia d'alt nivell i ofereix un servei de guàrdia de 24 hores per atendre urgències. Els especialistes de Dexeus Dona es desplacen a Manresa de forma periòdica per atendre consultes presencialment, fer diagnòstics a les pacients que siguin susceptibles de ser intervingudes a Barcelona i determinar els tractaments de reproducció assistida, quan sigui necessari. A més, se seguirà oferint com fins ara el control ginecològic i el seguiment de l'embaràs a les pacients de Manresa, amb tots els protocols mèdics de Dexeus Dona. La iniciativa beneficia especialment la població femenina resident al Bages i altres comarques properes, com ara el Solsonès, el Berguedà i l'Anoia. L'objectiu principal és donar resposta a la demanda d'una atenció altament especialitzada i més personalitzada en aquestes especialitats.